За мен

Здравейте,

Казвам се Аделина. Няма много за разказване за мен. Работя от много години в областта на информационните технологии. Приготвянето на сладки и солени изкушения ми е хоби, както и средство за отмора.

Много приятели ме питаха хиляди пъти защо не си направя блог. Другият въпрос беше „Как намираш толкова време да готвиш, месиш и да приготвяш сладкиши?“. Отговорът е един. Като малка бях супер капризна. Никога не харесвах храната, която ми сервираха. Вечно ровех в чинията, хранех се малко…с малки изключения. Баниците на мама, питките и домашните курабийки на баба ми бяха любими. Даже ме спряха от тренировките по художествена гимнастика, защото ми ставаше лошо.

Майка ми казваше „на който не му харесва – да си сготви“. И започнах да го правя… Не на последно място – имам съпруг и двама сина. Оказа се нелесна задача да се изхранват трима мъже, които хапват добре. Много рано започнах да меся, а страстта ми към работата с тесто си остана до днес.

Рецептите, които публикувам са от тефтерите на мама, баба и свекърва ми. Друга част от тях са от интернет пространството, но внимателно подбирани и задължително тествани в моята кухня. Нямам претенциите, че всичко изглежда идеално, но гарантирано е много вкусно и лесно за приготвяне. Снимките ми са авторски, от моята кухня.

За мен винаги е било важно да знам какво сервирам на масата и децата ми да се хранят качествено. Искам да споделя моя опит с всички, които харесват и ценят домашно приготвената храна и се притесняват от съдържанието на етикетите на храните по магазините.

Радвам се на всяка обратна връзка и много благодаря на всички Вас, които подкрепяте това мое начинание по някакъв начин, било то с:

или друг. Благодаря!

Последни рецепти

За контакт с мен:

[contact-form-7 id=“2381″ title=“Contact form 1″]